Standaard

KNMO – Aanbod overtollige partituren en naslagwerken

Eind 2012 is het Repertoire Informatie Centrum (RIC) opgericht door de deelnemende organisaties KNMO, Kunstbalie (nu Kunstloc Noord-Brabant), Musidesk (vh. MUI), NBK, ONFK en WMC. Later is de bibliotheek van Kunstbalie toegevoegd aan de collectie van het RIC. Deze bestond uit partituren, naslagwerken, solorepertoire, ensemblewerken, lesboeken etc. op het gebied van harmonie, fanfare, brassband, strijkorkesten, accordeon en koren en was afkomstig uit de Brabantse CVA-collectie en uit de collectie van Kunstfactor (vh. Unisono en RIM). Bij de integratie van beide bestanden is een groot aantal werken overtollig geworden doordat er dubbele exemplaren zijn.

Het bestuur van het RIC heeft besloten dat de overtollige zaken gratis aan geïnteresseerden worden aangeboden. Daartoe wordt er zaterdag 13 oktober 2018 vanaf 9.30 uur tot 16.00 uur een open dag georganiseerd waarop belangstellenden de totale collectie kunnen bekijken en selecteren en in de gelegenheid zijn om hun selectie mee te nemen. Klik hier voor meer informatie.

Let op: in de brief van het RIC die is gekoppeld aan de nieuwsbrief van de KNMO staat een typefoutje in het mailadres. Het correcte mailadres zie je via bovenstaande link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *